Nyheter från UPL

Platser kvar till verkstad i pedagogisk meritering

2018-06-18
Vid anställning, befordran och ansökan till det pedagogiska meriteringssystemet behöver lärare dokumentera sin pedagogiska skicklighet.

Ansök om medel för pedagogiska utvecklingsprojekt

2018-06-01
Umeå universitet utlyser utvecklingsmedel för pedagogisk utveckling av grundutbildning vid lärosätet – PUNKTUM.

Kursplatser kvar för höstterminen

2018-06-01
Det finns fortfarande ett antal lediga kursplatser inför höstterminen 2018.

Digital salstentamen har genomfört projektets två första digitala tentor

2018-05-28
Den 24 och 25 maj genomfördes de två första digitala salstentamina i det universitetsgemensamma projektet Digital salstentamen.

Välkommen till IKT-Vernissage (OBS: inställd)

2018-04-24
UPL arrangerar tillsammans med HUMlab en vernissage den 5 juni 2018 med exempel på hur IKT används i utbildning vid Umeå universitet.

Att undervisa tillgängligt - Workshop

2018-04-24
UPL anordnar en workshop om inkluderande pedagogiska strategier i allmänhet, men också mer specifikt inriktat mot digitala lärmiljöer.

Workshops: Introduktion till lärplattformarna Cambro eller Moodle

2018-03-23
UPL erbjuder utbildning och stöd för Umeå universitets lärplattformar. Om du är nyanställd eller är bara en ny användare av Cambro eller Moodle är du välkommen till en av våra workshops.

Sökes: Acceptanstestare för Moodle

2018-03-23
Den 12 juni uppgraderas Moodle, som är en av Umeå universitets lär- och samarbetsplattform. Innan uppgraderingen sker behöver den nya versionen kvalitetssäkras.

Disputation: Teaching in an age of complexity

2018-02-15
Claire Englund, pedagogisk utvecklare på UPL, försvarar sin avhandling den 2 mars.

Michael Uljens besöker UPL

2018-02-12
Den 1 februari hade UPL ett intressant besök från Vasa, Finland.

Sidansvarig: Erik Vesterberg

Vill du vara uppdaterad på vad som sker på UPL? Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

E-postadress:

Tidigare nyhetsbrev