Nyheter från UPL

Tilldelning medel för pedagogiska utvecklingsprojekt, PUNKTUM

2017-10-04
Styrelsen för Universitetspedagogik och lärandestöd (UPL) tillstyrkte bedömargruppens förslag och beslutade 2017-09-26 vilka projekt som tilldelas årets pedagogiska utvecklingmedel.

USSR seminarium om digitala trender - Horizon report

2017-09-15
Framväxande digital teknik för utbildningssektorn är temat för nästa seminarium i Utbildningsstrategiska rådets regi.

PUNKTUM

2017-08-22
I fredags stängde ansökan för pedagogiska utvecklingsmedlen (PUNKTUM). I år har 14 bidrag kommit in. Bedömaregruppen hade idag sitt första möte och beslut om tilldelning av medel beräknas ske i slutet av september.

Universitetslektor(er) sökes

2017-08-22
UPL söker nu 1-2 lektorer med fokus på högskolepedagogik. Anställningen är på heltid med tillträde 180101 eller enligt överenskommelse.

Konferens: Undervisning i praktiken – föreläsning, flexibelt eller mitt emellan?

2017-05-31
Årets universitetspedagogiska konferens äger rum den 24 - 25 oktober.

Lärplattform Cambro uppdateras 8 juni

2017-05-23
Den 8 juni uppdateras lärplattformen Cambro. Uppdateringen är ett resultat av det fortlöpande kvalitetsarbetet med att förbättra den digitala miljön för anställda och studenter vid Umeå universitet.

PUKTUM 2017

2017-05-04
Umeå universitet utlyser åter igen utvecklingsmedel för pedagogisk utvecklig av grundutbildningen vid lärosätet.

Sidansvarig: Erik Vesterberg

Vill du vara uppdaterad på vad som sker på UPL? Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

E-postadress:

Tidigare nyhetsbrev